Kerkstraat 5 | 7491 BL Delden

Volg ’t Oaldershoes

074 – 376 1428

Welkom bij 't Oaldershoes
Culinair verrassend
Meer informatie
Welkom bij 't Oaldershoes
Gedreven gastronomie
Meer informatie
Welkom bij 't Oaldershoes
Altijd een warme gastvrijheid
Meer informatie

2-gangen keuze menu €29,95

3-gangen keuze menu €34,95

4-gangen keuze menu €39,95

U wilt alleen een voor- of hoofdgerecht, geen probleem…

Alleen een hoofdgerecht € 20,95 excl. eventuele meerprijs.

Alleen voorgerecht, vraag de bediening naar de prijs.

Enkele gerechten hebben een meerprijs zoals vermeld.

Voorgerechten

• Rundercarpaccio, dun gesneden rundercarpaccio met pittenmix, truffelcrème en krokant koekje van Parmezaanse kaas
• Gerookte Zalm, Tartaar van gemarineerde zalm met gelei van biet en crème van boerenyoghurt met citroengras
• Geitenkaas in een krokant van gerookte amandel met schuim van biet, zoetzure venkel en frisse salade
• Proeverij van verschillende voorgerechten (vanaf 2 personen)
• Champignon Dordogne, in bierbeslag gefrituurde champignons met romige knoflooksaus
• Lauwwarme maiskip, gevuld met bospaddenstoelen, frisse salade en appelvlierbessensiroop
• Tempura Gebakken Gamba’s, krokant gebakken gamba’s met zoetzure venkel en frisse crème van mango
• Kreeftensoep, licht gebonden soep van kreeft met verschillende zeevruchten
• Tomatensoep, soep van pomodori tomaten en tuinkruiden
• Uiensoep, soep van drie soorten uien met een krokant dakje van Parmezaanse kaas

Hoofdgerechten

• Rundersukade, boterzachte rundersukade van de Black Angus rund geserveerd met eigen jus
• Tournedos van de Haas, gegrilde ossenhaasbiefstuk met jus van rode wijn saus
• Twentse Eend, op de huid gebakken Twentse boerderij eend met jus van tijm-sinaasappel
• Mangalica Varken (Wolvarken uit de streek), procureur met stoofvlees in krokant deeg, jus van caramel en knoflook
• Saltimbocca met Varkenshaasoester, varkenshaasoester omwikkeld met rauwe ham en salie en een jus van Italiaanse kruiden
• Ossobuco, langzaam gegaarde kalfsschenkel en jus van tuinkruiden
• Stoofpotje Vis, verschillende soorten vis geserveerd in een stoofpotje met groenten
• Heekfilet, gebakken heekfilet met gamba’s en kreeftenjus
• Romige Limoen-Kruiden Risotto, risotto met limoen en verse kruiden met gegrilde groenten
• Groentestrudel, gebakken strudel gevuld met groenten geserveerd met noten en romige saus met kruiden

Desserts

  • Cheesecake, romige lemon cheesecake met kandij bodem en een jam van bosvruchten en citroen-ijs
  • Crème Brûlée van Licor 43 met ijs van vanille
  • Brownie en kersen, brownie met amarena-kersen en witte chocolademousse
  • Kaasplank, verschillende kaassoorten geserveerd op een plank met bijpassende garnituren
  • Traditionele Dame Blanche, vanille-ijs met warme chocolade saus en gebrande amandelen
  • Proeverij, verschillende kleine desserts met garnituren
  • Tarte Tatin, op de kop gebakken appeltaartje met vanillesaus en ijs