Kerkstraat 5 | 7491 BL Delden

Volg ’t Oaldershoes

074 – 376 1428

Welkom bij 't Oaldershoes
Culinair verrassend
Meer informatie
Welkom bij 't Oaldershoes
Gedreven gastronomie
Meer informatie
Welkom bij 't Oaldershoes
Altijd een warme gastvrijheid
Meer informatie

2-gangen keuze menu €29,95

3-gangen keuze menu €34,95

4-gangen keuze menu €39,95

U wilt alleen een voor- of hoofdgerecht, geen probleem…

Alleen een hoofdgerecht € 20,95 excl. eventuele meerprijs.

Alleen voorgerecht, vraag de bediening naar de prijs.

Enkele gerechten hebben een meerprijs zoals vermeld.

Voorgerechten

• Dungesneden rundercarpaccio met truffelmayonaise, koekje van Parmezaanse kaas, geroosterde pitten en zongedroogde tomaat

• Champignons in bierbeslag en een romige saus van gepofte knoflook

• Gemarineerde gerookte zalm met babymais en een gelei van rode bieten, een crème van boerenyoghurt met citroengras

• Tartaar van rivierkreeft met gegrilde chorizo en mayonaise van ras el hanout

• Drie bereidingen van geitenkaas, met pistache, rode biet en aceto balsamico

• Dun gesneden zacht gegaarde kalfslende met tonijnmayonaise en gefrituurde kappertjes

• Plank met een proeverij van verschillende voorgerechten (vanaf 2 personen)

• Truffelrisotto met krokant gebakken kalfszwezerik en een chutney van rode ui

• Soep van pomodori tomaat met tuinkruiden

• Kreeftensoep gevuld met zeevruchten

• Franse uiensoep met een kaasdakje van korstdeeg en kaas

Hoofdgerechten

• Gemarineerde biefstuk van de grill met truffeljus

• Boterzachte rundersukade van de Black-Angus rund geserveerd met eigen jus

• Gegrilde ossenhaasbiefstuk met een jus van rode port en een vleugje vanille (+€3,00)

• Op de huid gebakken Twentse eendenborst met een heldere sinaasappelsaus en tijm

• Varkenshaasoester met varkenswang en krokante ham met een romige kruidenjus

• Kalfsentrecote met gemarineerde gamba’s en jus met Italiaanse kruiden (+€3,00)

• Op de huid gebakken zalmfilet, daarna licht gerookt met Hollandaisesaus

• Op de huid gebakken heekfilet met gamba’s en kreeftenjus

• Goed gevulde groenterisotto, gegrilde groenten en een kroket van bodpaddenstoelen

• Strüdel gevuld met verse groenten en saus van verse kruiden en room

• Romige rijstpasta met groenten,en paddenstoelen, basilicumstroop en kroketje van gorgonzola

• Gebakken strüdel gevuld met groenten geserveerd met noten en romige saus met kruiden

Alle hoofdgrechten worden geserveerd met gebakken krieltjes en salade

Desserts

  • 3x Crème brûlée van koffie, tonkaboon en vanille
  • Lasagne van perzik en framboos, witte chocolademousse, pistache ijs en crunch van oreo
  • Dame-Blanche traditioneel met vanille ijs, warme chocoladesaus en gekarameliseerde amandelen
  • Kaasplankje met verschillende kaassoorten en garnituren (+ € 2,50)
  • Proeverij van verschillende kleine desserts
  • Parfait van rood fruit met lemon curd en witte chocolade
  • Taartje van citroen met een bodem van bastogne