• Wildpeper, langzaam gestoofde wildpeper geserveerd met compote van stoofpeer
• Sukade, acht uur gegaarde Black Angus sukade met eigen jus
• Ossenhaasbiefstuk, tournedos van de grill met een vanille port jus (+€3,50)
• Fazant, met abrikoos en noten gevulde fazantenfilet ingerold in spek met sinaasappel-tijm saus
• Wildzwijn, kotelet van wildzwijn met krokant van wonton, gevuld met gestoofde wildzwijnnek en karamel jus
• Hertenbiefstuk, gGebakken hertenbiefstuk met jus van ingelegde ui in rode wijn (+€3,50)
• Zeebaars, zeebaarsfilet met gamba’s en een kruidige saus van tomaat
• Kreeft Thermidor, kreeft thermidor halve kreeft met fijne groenten en gegratineerd met kaas en een schuim van hollandaise (+€4,50)
• Truffelrisotto, romige risotto met truffel gegrilde groenten en kroketje van bospaddenstoelen met stroop van aceto balsamico
• Groentestrudel, strudel gevuld met groenten en een romige saus met kruiden en noten