Kerkstraat 5 | 7491 BL Delden

Volg ’t Oaldershoes

074 – 376 1428

Welkom bij 't Oaldershoes
Culinair verrassend
Meer informatie
Welkom bij 't Oaldershoes
Gedreven gastronomie
Meer informatie
Welkom bij 't Oaldershoes
Altijd een warme gastvrijheid
Meer informatie

Uw feest verdient aandacht

Een totaalpakket voor uw bedrijfsactiviteiten of familiefeest              

U wilt graag een tuinfeest organiseren, uw winkel of bedrijfspand openen, met de buurt een feest houden, uw nieuwe huis inwijden met een feestje, een bruiloftsfeest of een geboorte van een kind. Er zijn heel veel redenen te verzinnen om een feest te organiseren. Graag bieden wij u hier een helpende hand zodat u meer in rust kunt genieten van uw eigen feest met vrienden en bekenden, bij u in huis of op locatie.

Passende offerte

Om u de zorg te ontnemen van uw eigen feest maken wij graag in overleg met u een passende offerte om zo aan alle wensen tegemoet te komen. Neemt u vrijblijvend contact met ons op en informeer naar onze mogelijkheden.

Catering op locatie

We denken met u mee over de invulling van het evenement van een hapje en een drankje tot het volledig verzorgen van uw feest met warm en koud buffet, barbecue, dranken, personeel maar ook de aankleding met tafels, stoelen, tenten, bars, servies en glaswerk etc. Het geheel wordt ingevuld naar uw eigen wensen zodat u zich op en top gastheer / gastvrouw kunt voelen en het met een gerust hart aan ons kunt overlaten.

Gasterij

Heeft u een vergadering, teambuidling, evenement of een andere activiteit, wij verzorgen graag uw catering. Dit kan in de Gasterij, een prettige sfeervolle ruimte. Liever uw lunch op locatie? Neem contact op en wij regelen het verder.