Kerkstraat 5 | 7491 BL Delden

Volg ’t Oaldershoes

074 – 376 1428

Voor elke gelegenheid of

Bruiloft

Hebt u het voornemen om uw bruiloft of een andere gelegenheid te vieren (receptie, diners, buffetten, loopfeest etc.) met een klein gezelschap van 10 tot 120 pers. dan is onze Gasterij hier een uitstekende locatie voor. Door onze knusse indeling en diverse zaaltjes is de sfeer zeer behaaglijk en aangenaam. Een feest naar eigen wens kunnen  invullen is geweldig maar natuurlijk helpen wij u graag met het organiseren van uw onvergetelijke dag vanaf het ontvangst met aansnijden van bruidstaart met champagne tot het aangeklede kopje koffie aan het einde van de dag. Voor uw gasten hebben wij heerlijke arrangementen van lunch, high tea tot diverse goed verzorgde diners. Ook kunnen de consumpties inbegrepen worden in uw arrangement.

Het diner kunnen wij voor u serveren in een andere ruimte dan waar uw avond feest kan  worden gehouden. Ook kunnen wij zorgen dat het diner nog aangekleder wordt door het verzorgen van uw persoonlijke menu kaart op tafel. En voor het avond feest hebben wij voor u diverse suggesties om uw avond te doen slagen en kunnen wij u adviseren omtrent muziek of entertainment. Ook kunnen wij u helpen vinden bij een unieke trouw locatie voor uw huwelijks voltrekking!

Hebben wij uw interesse gewekt dan nodigen wij u graag uit om onder het genot van een kop koffie dit alles nog eens persoonlijk met u door te nemen en zo voor u uw onvergetelijke dag te mogen organiseren.