CATERING MOGELIJKHEDEN   VAN EEN HAPJE TOT BUFFET ARRANGEMENT
 

Catering mogelijkheden

U wilt graag een tuinfeest organiseren, uw winkel of bedrijfspand openen, met de buurt een feest houden, uw nieuwe huis inwijden met een feestje, een bruiloftsfeest of een geboorte van een kind. Er zijn heel veel redenen te verzinnen om een feest te organiseren. Graag bieden wij u hier een helpende hand zodat u meer in rust kunt genieten van uw eigen feest met vrienden en bekenden, bij u in huis of op locatie.


We denken met u mee

We denken met u mee over de invulling van het evenement van een hapje en een drankje tot het volledig verzorgen van uw feest met warm en koud buffet, barbecue, dranken, personeel maar ook de aankleding met tafels, stoelen, tenten, bars, servies en glaswerk etc. Het geheel wordt ingevuld naar uw eigen wensen zodat u zich op en top gastheer / gastvrouw kunt voelen en het met een gerust hart aan ons kunt overlaten.                                
 

Passende offerte

Om u de zorg te ontnemen van uw eigen feest maken wij graag in overleg met u een passende offerte om zo aan alle wensen tegemoet te komen. Neemt u vrijblijvend contact met ons op en informeer naar onze mogelijkheden.


Maaltijden

Tevens verzorgen wij maaltijden voor bedrijven om zo uw personeel een aangename maaltijd te geven tijdens hun werkzaamheden. Speciale lijsten sturen hiervan wij u graag op aanvraag toe.

 

Lunchmogelijkheden

Ook lunches verzorgen wij graag voor u. Heeft u een vergadering, teambuidling, evenement of een andere activiteit, wij verzorgen graag uw lunch op locatie>> Klik hier om informatie aan te vragen. <<
 

 
Gasterij 't Oaldershoes | Kerkstraat 5 | 7491 BL Delden | T 074 3761428 | info@oaldershoes.nl
 
'T Oaldershoes
Menukaart
Special Events
Special Events
Catering
High Tea
Bruiloften en Partijen
Dinerbon
Fotogallerij
Contact